Descripción del sector del cerdo : indicadores y cifras claves
Ce rapport 2008 a été l'occasion d'une rétrospective française et européenne de la production et de la consommation de viande et de la collecte lait depuis la création de la PAC.
The International Livestock Research Institute has published a report on pig production in in Assam, India. Based on a comprehensive study of the pig sub-sector the report identifies clear opportunities for improvement of pig production and marketing to contribute to livelihood improvements i...
Estadísticas de AMVEC
Les productions animales ont représenté, en 2004, 44% de la production agricole totale de l’Afrique du Sud en valeur, soit 4,8 Mrds USD. Au pays du braai (barbecue), la viande est un composant très important du repas et 30% du budget alimentaire est consacré à sa consommation.
It is estimated that pig production in Jamaica accounts for less than 1.0 % to the country’s Gross Domestic Product. The industry provides direct employment of some 6,200 persons representing 3.1% of the total agricultural labour force.
Commissioned by the Dutch Product Board for Livestock, Meat and Eggs, LEI has carried out an international comparative study of the production costs in pig farming in the year 2004.
A nice overview of the factors affecting the current competitiveness of the Canadian hog industry, published by George Morris Center.
Deux références sont disponibles sur l'action de la France pour la recherche scientifique, ainsi que pour l'agriculture et le développement rural au Vietnam
El sector del cerdo en Francia, en la Union Europea y en el mundo: de la produccion al consumo
Papers in this series of Livestock Policy Briefs explore issues related to livestock production, identify policy options that can be considered and highlight examples of approaches that have proven succcessful. Rapid growth of livestock production in recent years has fueled hopes for accelera...
CIRAD © 2007 (Derechos reservados) - Legales informaciones - Actualizaión de la pagina : 14/01/2009